5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.

Dr. Nagy Beáta

Fül-orr-gégész szakorvos, kórházi adjunktus

2009-ben végeztem általános orvosként a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Egyetemi tanulmányaim alatt tudományos diákköri munkát végeztem a Sebészeti Műtéttani Tanszéken és a Biofizikai és Sejtbiológiai Intézetben.

2009-ben fül-orr-gégész központi gyakornokként SZTE SZAKK Szak- és Továbbképzési Központhoz kerültem, munkámat a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórházban, Gyulán és a Szegedi Tudományegyetem Fül-, Orr-, Gégészeti- és Fej-nyaksebészeti Klinikáján, Szegeden kezdtem meg.

2011-től szakvizsgámig fül-orr-gégész szakgyakornokként dolgoztam tovább a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórházban, Gyulán és a Szegedi Tudományegyetem Fül-, Orr-, Gégészeti- és Fej-nyaksebészeti Klinikáján, Szegeden.

2014-ben kiváló eredménnyel szakvizsgát tettem fül-orr-gégegyógyászatból. Ezt követően a Békés Megyei Központi Kórház Pándy Kálmán Tagkórházában folytattam munkámat.

2017-ben kórházi adjunktusi kinevezést kaptam.

A napi gyakorlatban rendszeresen foglalkozom nemcsak felnőtt, hanem gyermek páciensekkel is. A különböző fül-orr-gégészeti kórképek mind a konzervatív, mind a műtéti terápiájával foglalkozom. Az elmúlt években az operatív technikák széles spektrumát sajátítottam el beleérve a gyermekeken végzett műtéti beavatkozásokat és a minimálisan invazív endoszkópos módszereket is. Munkám során fontosnak tartom a közvetlenséget, a betegek részletes tájékoztatását, és a társszakmákkal való szoros együttműködést, valamint a prevenciós célú betegoktatást is.

Kiválóan beszélek angolul, a betegekkel való kommunikáció során is rutinszerűen használom az angol nyelvet, így szívesen fogadok külföldi pácienseket is.

 
Rendelési idő:
Péntek: 15:00 - 18:00