5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.

Dr. Berg Walter

Neurológus és gyermekneurológus szakorvos, adjunktus 

2001-ben az Aradi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem diplomát. Ezt követően a Pécsi Neurológiai Klinika rezidense voltam, majd szakorvos jelöltként Mohács Város Kórháza Neurológiai osztályán dolgoztam.

2010-ben a Semmelweis Egyetem Neurológiai Klinikán szakvizsgáztam kiváló minősítéssel.

A szakvizsgám megszerzése után Békéscsabán a Réthy Pál Kórház Neurológiai osztályán kezdtem el szakorvosi tevékenységemet, melyet azóta is itt gyakorlok. Rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, hazai és külföldi szervezésben egyaránt.  Több nyelven (román, angol) jól beszélek, német nyelvből pedig felsőfokú nyelvvizsgával is rendelkezem.

2015-ben a Szegedi Tudományegyetem Gyermekklinikáján gyermekneurológiai szakvizsgát tettem, mert nagyon komoly motivációt éreztem magamban arra, hogy a kisgyermekek neurológiai betegségeit is tudjam magas szinten gyógyítani. 

2016-ban adjunktusi kinevezésben részesültem.

A napi munkám során nagyon sokféle neurológiai betegséggel találkozom. Osztályunkon súlyos stroke-ban, agydaganatban, demenciában, epilepsziában szenvedő betegekkel foglalkozom. E mellett naponta szakrendelésen is tevékenykedem, ahol sok fejfájás, szédülés, gerincpanaszok miatt keresnek fel. Mindezek mellett gyermek- és fejlődésneurológiai betegségek széles spektrumával is foglalkozom. Főbb érdeklődési területeim a stroke-n átesett betegek gondozása, a felnőtt és gyermekkori szédülések és fejfájások, epilepszia kivizsgálása és kezelése.

Erősségeimhez tartozik az empátia és türelem.  Fontos számomra a beteg elégedettsége, gyógyulása. A magas szintű, naprakész szaktudás mellett pedig a diszkrécióra is hangsúlyt fektetek.

Rendelési idő:
Kedd, Csütörtök: 15:30-19:00