5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.

Dr. Tóth Judit

Szülész - nőgyógyász szakorvos

Középiskolai tanulmányaim során kerültem Békéscsabára, hiszen a Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumban érettségiztem. Ezt követően felvételt nyertem a Szegedi Tudományegyetemre, ahol 2012-ben általános orvosi diplomát szereztem summa cum laude minősítéssel. Egyetemi tanulmányaim során egy szemeszterben volt szerencsém betekintést nyerni az isztambuli Marmara Egyetem Nőgyógyászati Klinikájának működésébe és ugyanitt a gyakorlati orvoslást elkezdeni. A diploma megszerzését követően a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Szülészeti- és Nőgyógyászati Osztályán kezdtem rezidensi munkámat, ahol Magyarország első családközpontú szülészete került kialakításra. 2014. márciusában azonban az endoszkópiai iránti szeretetem visszahozott Békéscsabára, ahol a Dr. Réthy Pál Kórházban 2020-ig dolgoztam. 2018-ban megszereztem szakvizsgámat kiválóan megfelelt minősítéssel.

Nagy szerencsémnek mondhatom, hogy kórházi munkahelyemnek köszönhetően rendszeresen részt vehetek hazai és nemzetközi kongresszusokon, ahol többször előadást is tarthattam, illetve endoszkópos tanfolyamok rendszeres résztvevője, vagyok. 

Számomra fontos az, hogy a nőtársaim nyugodt, megértő, kellemes körülmények között tudjanak tanácsot kérni a bennünket érintő problémákra, illetve hogy a nőgyógyászati vizsgálat előtti félelem hamar elillanjon és szinte a fájdalommentes vizsgálat emlékével térjenek haza.

 

Rendelés:
Kedd: 9:00 - 13:00
Szerda: 9:00 - 15:00
Csütörtök: 13:00 - 20:00