5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.

Dr. Viberál Zsuzsanna

Csecsemő- és gyermekkardiológus

Békéscsabán születtem, általános iskolai és gimnáziumi tanulmányaimat is itt végeztem. Diplomámat Szegeden a Szent Györgyi Albert orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem 1997-ben.

Ezt követően Békéscsabán a Dr. Réthy Pál Kórház Gyermekosztályán helyezkedtem el, ahol szakvizsgát gyermekgyógyászatból 2003-ban szereztem.

Érdeklődésem a kardiológia irányába fordult, ezért második szakvizsgámat csecsemő- és gyermek kardiológiából szereztem 2010-ben.

Három év szakmai gyakorlatot töltöttem el a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központjában, ami életem meghatározó élménye volt. Országosan elsimert centrum, ahol szakmai és gyakorlati tapasztalatot szereztem a veleszületett és szerzett szívhibák, valamint ritmuszavarok felismerésében és ellátásában.

A második szakvizsgámat követően az alapellátásban helyezkedtem el Békéscsabán. Emellett csecsemő- és gyermek kardiológiai szakrendelést indítottam és építettem fel Békéscsabán. Gyulán a Pándy Kálmán Tagkórház Gyermekosztályán is elláttam gyermek kardiológiai feladatokat. 

2020-tól kizárólag csecsemő- és gyermek kardiológiai betegek ellátását végzem Békés Vármegyében.

 

Rendelési idő
kedd: 15:00-19:00-ig
szerda: 14:00-18:00-ig