5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.

Fontos tudnivalók

JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEK

Klinikánkon elsődleges szempont betegeink, munkatársaink egészségének megóvása.

Kérjük Pácienseinket, lázas állapotban, fertőzésre utaló tünetek esetén (pl. COVID 19) foglalt időpontjukat mondják le, vizsgálatukra új időpontot biztosítunk. A rendelés előtt otthonukban mérjék meg testhőmérsékletüket,  hőemelkedés, lázas állapot esetén gondolni kell fertőzésre!

Kérjük, hozzátartozó, kísérő csak indokolt esetben tartózkodjon a Klinika területén és a rendelőben (pl. kiskorú, vagy segítségre szoruló beteg esetén)!

Kérjük, használják a kihelyezett fertőtlenítési lehetőségeket!

!!! PARKOLÁSI REND VÁLTOZÁSA !!!

Tisztelt Pácienseink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Klinika előtti és melletti közterületek fizető övezetben vannak, parkoló jegyük az automatánál készpénzzel, mobilparkolással, vagy SMS üzenet küldésével váltható meg.

Javasoljuk, hogy parkolás céljából 15 óra után a Pácienseink számára ingyenesen használható, táblánkkal jelölt Vásárhelyi Pál Technikum parkolót vegyék igénybe.

A kerékpárral érkezők számára kerékpártároló áll rendelkezésre.

Belső udvari parkolónk kizárólag munkatársaink számára vehető igénybe!

IDŐPONT FOGLALÁSA

Előjegyzés online, honlapunkon az Bejelentkezés menüpont alatt, és a +36 70 977 60 04 -es központi telefonszámon, vagy személyesen Ügyfélszolgálatunkon, munkanapokon 8 és 20 óra között lehetséges. Munkatársaink mindenben segítségére lesznek.

A központi számunk sikertelen hívása esetén ügyfélszolgálati munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül visszahívják Önt.

Amennyiben nem tud rendelésünkön a lefoglalt időpontban megjelenni, azt le kell mondania, amit +36 70 977 60 04 -es központi     számunkon, vagy a foglalását visszaigazoló email Időpont lemondása linkre kattintva tehet meg.

A rendelési időpontokat az adott rendelés leírásánál találhatja meg.

A szolgáltatás díját Díjjegyzékünk menüpont alatt találja meg, vagy kérje munkatársaink segítségét.

Egy időpont foglaláson egy pácienst tudunk ellátni.

Az vizsgálatok, kezelések helyszíne: Oliva Med Magánklinika, Békéscsaba, Dr. Becsey O. u. 1.

Amennyiben a kívánt vizsgálatra aktuálisan nem tudunk időpontot biztosítani, munkatársaink az Ön adatait, igényeit rögzítik, majd a lehető legkorábbi időpontot - Önnel előzetesen egyeztetve - befoglalják.

ÉRKEZÉS A KLINIKÁRA

Mit szükséges magával hoznia?

Kérjük, hogy egészségügyi dokumentációját, korábbi leleteit, képalkotó vizsgálatok CD lemezeit, valamint személyes iratait (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ-kártya) hozza magával a vizsgálatra!

Érkezés

Kérjük, hogy az előjegyzési időpont előtt néhány perccel érkezzen, mivel ügyfélszolgálati munkatársaink a szükséges személyes adatait az orvosinformatikai rendszer számára előzetesen rögzítik.

Adatkezelési tájékoztatónkat honlapunkon, illetve ügyfélszolgálatunkon találja meg!

Vizsgálat / Kezelés

A vizsgálatot az előjegyzett időpontban tudjuk elkezdeni. Amennyiben korábban érkezik, szíves türelmét kérjük! Vizsgálatát, kezelését igyekszünk mindig pontosan kezdeni, azonban, a betegellátás során az időpontok tekintetében kisebb csúszások előfordulhatnak, ezért előre is elnézését kérjük. A rendelőbe vigye magával a szükséges egészségügyi dokumentumait.

Kiegészítő vizsgálatok

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben szakorvosunk az alapvizsgálaton kívül további kiegészítő vizsgálatot / kezelést tart indokoltnak (pl.: labor, ultrahang vizsgálat, mammográfia vagy egyéb beavatkozás), az plusz költséget jelenthet, esetleg újabb időpont biztosítását teheti szükségessé. Aktuális árainkról honlapunkon tájékozódhat. Munkatársaink mindenben segítségére lesznek.

FIZETÉS

Szolgáltatásaink - Díjjegyzékben rögzített - ellenértékét, vizsgálatok, kezelések esetén az ellátást követően, infúziós, illetve műtéti kezelés esetén előzetesen egyenlítheti ki készpénzben, vagy bankkártyával. Átutalással egészségpénztár partnereink rendezhetik az Ön díját.

Általános Szerződési Feltételeinket honlapunkon, illetve ügyfélszolgálatunkon találja meg.