5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.

Dr. Gáspár Zsanett Fanni

Bőrgyógyász szakorvos

Békés megyei születésű vagyok, középiskolás éveimet Békéscsabán töltöttem, érettségit is itt szereztem. Általános orvosi diplomámat 2017-ben vehettem át a Szegedi Tudományegyetemen. A diplomaszerzést követően a Veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház Bőrgyógyászati Osztályán kezdtem dolgozni. Általános orvosi szemléletem megtartva Sürgősségi Betegellátó Osztályon is rendszeresen vállaltam munkát vizsgáló orvosként.

Bőrgyógyászati szakvizsgát 2022-ben szereztem. Képzésem során a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani- és Bőronkológiai Klinikán, az Országos Onkológai Intézetben, valamint a Heim Pál Kórház Gyermekbőrgyógyászati osztályán is több hónapot töltöttem, mely hozzájárult tudásom bővítéséhez.

2023 január óta kislányommal GYES-en tartózkodom.

Bőrünk a legnagyobb, egyben a legszembetűnőbb szervünk, hiszen kapcsolatban áll a külvilággal, ezért tartom kiemelkedően fontosnak a megfelelő ápolását, szükség esetén kezelését. A bőrgyógyászat egy komplex terület, a bőrbetegségek hátterében gyakran belgyógyászati eredetű megbetegedés áll. Fontosnak tartom nem csak a tünetet, hanem az okot is kezelni, amennyiben ez lehetséges. 

Igyekszem betegeim felé kellő figyelemmel, megértéssel, empátiával fordulni.

 

Rendelési idő:
Kedd: 16:00 - 20:00
Péntek: 13:00 - 19:00