5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.

Dr. Borbély Marianna

Kardiológus szakorvos

1998-ban szereztem orvosi diplomámat a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán Summa Cum Laude minősítéssel.

Az egyetem elvégzése után a Gyulai Pándy Kálmán Kórház II. számú Belgyógyászati Kardiológiai Osztályán kezdtem el orvosi munkámat, ahol 15 éven át részt vettem a belgyógyászati és kardiológiai fekvőbeteg-és járóbeteg ellátásban. Osztályos orvosként a Kardiológiai Őrző részlegén a heveny szívizominfarctusos betegek kezelése, és a kórtermi fekvőbetegek ellátása mellett a belgyógyászati és a kardiológiai ügyeletekben, valamint a sürgősségi ügyeleti ellátásában is dolgoztam. Mindezek mellett a Kardiológiai Osztályhoz tartózó járóbeteg szakrendelések (a kardiológia szakrendelés, a belgyógyászat szakrendelés, a szív ultrahang labor, valamint a terheléses EKG és Holter EKG labor) beosztott orvosaként láttam el az ambuláns betegeket.

2003-ban belgyógyászatból tettem szakvizsgát kiválóan megfelelt minősítéssel.

2007-ben kardiológia szakvizsgát szereztem kiválóan megfelelt minősítéssel.

2013-ban a Mezőtúri Kórház Belgyógyászati Osztályán és Kardiológia szakrendelésén dolgoztam.  

2014-től kerültem a Békéscsabai Kórház Kardiológiai Osztályára, ahol a fekvőbeteg ellátásban kezdtem munkámat, ezzel párhuzamosan majd később teljes állásban a Kardiológiai Ambulancia szakrendelésein a járóbetegek kiviszgálásában és gyógyításában, valamint a kardiológiai betegek gondozásában tevékenykedtem. 

2021 óta a Békési Gyógyászati Központ I. sz. Belgyógyászati Szakrendelésének kardiológiai profilú betegeit látom el. 

1998-tól a Gyulai SBO, 2014-től a Békéscsabai Sűrgősségi Belosztály ügyeletes orvosaként a mai napig folyamatosan lehetőségem nyílt a sürgősségi kórképek kezelésében és kivizsgálásában is gyakorlatot szerezni és ezt fenntartani. 2013 óta segítem a Gyulai Kardiológia Invazív Kardiológiai Részlegének ügyeleti munkáját is, mely által a jelenlegi sürgősségi szívinfarctus ellátásba is betekintést kaphatok.

 
Rendelés: Csütörtök: 16:30 - 20:00